Livestream: Nationale Bedevaart

Livestream: Nationale Bedevaart

08 / 07 / 2021

De livestream van de Nationale Bedevaart op zaterdag 10 juli was vanaf 11.00 uur hieronder te zien en op het YouTube-kanaal van het bisdom Rotterdam. Bisschop Van den Hende was hoofdcelebrant. Custos pastoor Jack Glas concelebreerde. De Nationale Bedevaart had als thema ‘Huisgenoten van God’.

Bekijk de livestream van zaterdag 10 juli:

Bijdragen aan de collecte kan via: Rabo-bank IBAN-nummer NL30 RABO 0344 8537 21 t.n.v. Bisschoppelijke Brielse Commissie te Brielle. Of eenvoudig via Ideal met het donatieblok onderaan deze pagina.

Normaliter komen er bij de Nationale Bedevaart meer dan duizend pelgrims naar Brielle om te bidden bij de relieken van de heilige Martelaren van Gorcum. Door het coronavirus is dat dit jaar niet mogelijk. Maar de organisatie zorgt ervoor dat iedereen deze bijzondere dag mee kan maken via deze livestream. Zo is het toch mogelijk om samen te bidden op voorspraak van de heilige martelaren en samen stil te staan bij hun geloofsgetuigenis.

Meedoen met de collecte

Met dit formulier kunt u deelnemen aan de collecte tijdens de Nationale Bedevaart. In het laatste vak kunt u zelf een bedrag ingeven.