Busvervoer naar Brielle

Busvervoer naar Brielle

12 / 06 / 2023

De custos van het bedevaartsoord Brielle, pastoor Jack Glas, nodigt alle belangstellenden van harte uit voor de Nationale Bedevaart Brielle op zaterdag 8 juli. Vorig jaar kwamen weer vele honderden gelovigen samen voor een inspirerende dag in Brielle. Parochies helpen om dit mogelijk te maken door busvervoer te regelen vanuit de parochie. En ook vanaf Rotterdam Centraal Station rijdt een bus.

In verschillende parochies is er een jarenlange traditie om gezamenlijk op bedevaart te gaan deze dag. Het bisdom helpt parochies om dit mee mogelijk te maken. In het bisdom Rotterdam hebben parochiesecretariaten en bedevaart werkgroepen hierover begin juni een brief ontvangen van Anneke Donkers, coördinator Pastorale Dienstverlening en diocesane activiteiten.

De bus vanuit Rotterdam voor pelgrims die met het openbaar vervoer reizen vertrekt om 9.00 uur vanaf Rotterdam Centraal Station (Conradstraat). Deze bus maakt ook een stop bij de kathedraal in Rotterdam. Aanmelden is nodig en kan via het bisdombureau. Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 12,50, die kan worden voldaan bij het instappen (contant of via een QR-code).