Livestream: Nationale Bedevaart

Livestream: Nationale Bedevaart

10 / 07 / 2020

De livestream van de Nationale Bedevaart op zaterdag 11 juli was vanaf 11.00 uur hieronder te zien en op het YouTube-kanaal van het bisdom Rotterdam. Kardinaal Eijk was de hoofdcelebrant. Bisschop Van den Hende concelebreerde evenals custos pastoor Jack Glas. De Nationale Bedevaart sloot met het thema ‘Getuigen van het Woord’ aan bij het Jaar van het Woord van God dat wordt gehouden in het bisdom Rotterdam.

  • Bijdragen aan de collecte kan via: Rabo-bank IBAN-nummer NL30 RABO 0344 8537 21t.n.v. Bisschoppelijke Brielse Commissie te Brielle. Of eenvoudig via Ideal met het donatieblok helemaal onderaan op de homepage.

Normaliter komen er bij de Nationale Bedevaart meer dan duizend pelgrims naar Brielle om te bidden bij de relieken van de heilige Martelaren van Gorcum. Door het coronavirus is dat dit jaar niet mogelijk. Maar de organisatie zorgt ervoor dat iedereen deze bijzondere dag mee kan maken via deze livestream. Zo is het toch mogelijk om samen te bidden op voorspraak van de heilige martelaren en samen stil te staan bij hun geloofsgetuigenis.